keskiviikko 3. syyskuuta 2008

God's just a baby and her diaper is wet

Laitoinpas tällä kertaa kuvitukseksi vähän erilaista materiaalia :>. Kuvassa siis poseeraa yhteiskunnallisesti aktiivinen laulaja ja lauluntekijä, runoilija sekä kirjalija Saul Williams. Olen koko päivän kuunnellut kyseisen herran tuotantoa ja vaikka kieltämättä eroaakin aika suuresti muusta musiikkimaustani, niin tykkään ja kovasti. Plus, Saulilla on kuvassa hieno paita päällä ;>.

Tein eilenillalla aika yllättävän päätöksen ja jätin mättöni oksentamatta. Kävelin jo vessaan ja olin kumartumassa pöntön ylle, mutta sitten päässä alkoikin rullata ajatus, että en minä oikeasti tahdo työntää taas sormia jo valmiiksi kipeänä olevaan kurkkuun. Pohdin siinä sitten tilannetta hetken ja päätin, että kahden päivän paasto ja laksatiivit saavat luvan ajaa saman asian. Tämä oli pitkälle toimintatapani ennen kuin 'opin' oksentamaan. Molemmat yhtä huonoja tapoja, myönnän, mutta ainakaan ei ole tehnyt mieli ahmia tänään, kun mahassa kerrankin on jotain. Huomaa kyllä, että viime aikoina ei ole tullut paljon ruoansulatusta aktivoitua. Kaikki se ruokamassa nimittäin pyrki melko itsepäisesti ylos ja vietinkin noin kolme tuntia nieleskellen jatkuvasti oksennusta. Glamour of eating disorders.

Tänään olen vain pötkötellyt sängyssä läppärini kanssa (meillä on aika läheinen suhde) ja laiskotellut. Juttelin tosin äsken irkkuystäväni kanssa mesessä ja hymyilin aidosti ensi kertaa päiviin. Tämä poika (tai mies) vaan saa minut nauramaan, ja muutenkin meillä menee jutut 'yksiin'. Harmi vaan, että kyseinen henkilö asuu Irlannissa, eikä olla tavattu kuin kerran IRL. Muuten päivä onkin ollut tasaisen harmaa, eikä vessassa ramppaamisen lisäksi paljon aktiviteettia ole ollut.

Mietin muuten, että jos teillä lukijoilla olisi jotain postaustoiveita tai kysymyksiä, niin ottaisin niitä ilolla vastaan. Eli jos on jotain mitä haluatte minusta/sairaushistoriastani tietää, niin now's your chance!

Nyt jatkan herra Williamsin kuuntelua ja yritän saada Sofi Oksasen Stalinin lehmät luettua loppuun.

Pus teille ja kiitos kommenteistanne <3.

Ei kommentteja: