keskiviikko 27. elokuuta 2008

Brillante Weblog

Lupasin laittaa tänään kyseisen palkinnon kiertämään. En varmaan saa ihan seitsemää saajaa kasaan, ja joiltakin tämä jo entuudestaan varmaan löytyy, mutta here goes:

1. Ei ulospääsyä - Balihai saa tämän minulta takaisin, ihana blogi ja ihanan oloinen tyttö!

2. Ja huomispäivänä koittaa kuolema - Lilja Sofia, kirjoitat minulle niin tutuista ja läheisistä asioista että koen blogisi jotenkin hirmu läheiseksi. Jaksat aina kannustaa ja jätät hirmu mukavia kommentteja, kiitos niistä.

3. Jos kukaan ei puhu siitä mikä on tärkeää - Tämä on uusi tuttavuus johon jäin heti koukkuun. Upean lahjakkaasti kirjoitat Carria!

4. Filth in the beauty - Visuaalisesti ihan super blogi, tykkään myös blogin kirjoittajan 'huumorista'. Hienosti toteutettu kokonaisuus!

5. Avojaloin - Blogi, jonka kirjoittajalle haluan toivottaa nääääin paljon voimia <3.
6. Perhostanssi
- Livejournalin puolella oleva blogi, jonka kirjoittaja on niin lahjakas ja kaunis tyttönen. Kunpa vaan itsekin pystyisit näkemään sen!

Sitten vielä säännöt:

1. Voittaja saa laittaa logon blogiinsa.
2. Linkitä blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nimeä vähintään seitsemän muuta blogia palkinnon saajaksi.
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit.


Ps: En tiedä mistä syystä tuo linkittäminen ei nyt pelitä, yritän muokkailla sen toimivaksi.

5 kommenttia:

ysanne kirjoitti...

voi kiitoskiitos kovasti! olen kovin otettu edelleen, olen saanut noita jo monta. ja ihmettelen tosiaan, miksi. en minä ole mitään, en osaa kirjoittaa.

kiitos siitäkin, kun kerroit seuranneesi blogiani.

voimia kovasti toivottelen myös sinulle <3

carria kirjoitti...

kiitos ihan hirveästi! tuntuu niin hyvältä saada tuollaista kommenttia, välillä olen niin hajalla että pelkkä tieto siitä että joku lukee mielellään tekstejäni tekee olon paljon paremmaksi...toivon sulle niin paljon voimia, rakastan sun blogisi lukemista ja toivoisin sun elämääsi mahdollisimman paljon valoa!

Lucy Fur kirjoitti...

kiiithos ja rutistus <3

olen saanut näitä jo muutaman, enkä usko että jatkan sitä enää, koska olen sen jo tärkeimmille kerran antanut. mutta kiitos kamalasti silti, se merkitsee jotain ja saa hymyilemään taas.

myös sinun blogosi tuntui heti ensilukemasta asti kovin läheiseltä, niin kovin samankaltaisia asioita. kuin omasta mielestä kirjoitettuja.

pus.

Laura kirjoitti...

Apua, toistan täällä onnellisena neljäntenä kiitoksia<3 Aamupöpperöiset silmäni olivat tippua kun näin ton ja olen tosi otettu, että tykkäät blogistani ja tajuat hölmön huumorini päälle.

Oon vasta muutaman kerran lukenut sun tekstejä, mutta tosi koukuttavaa stuffia. Kirjoitat niin hyvin, samoist tunteist ja ajatuksista. Löytyykö sua blogilistalta? *vinkvink*

Kiitos vielä<3

Anonyymi kirjoitti...

voi että! kiitos sinulle! menin ihan sanattomaksi o.O (ei tapahdu usein :p)
mäki käyn lueskelemassa sun entryjä ja osaat kyllä kirjoittaa erittäin osuvasti, hyvin ja pelottavan rehellisesti (hyvähyvä)!